Slide 1
FYSIOTHERAPIE ALEXANDER
ORTHOPEDISCHE
REVALIDATIETRAINING POST OK

Na uw operatie kunt u bij ons terecht voor uw revalidatietraject. In overleg met u en uw behandelend specialist stellen we revalidatiedoelen op en geven we een inzicht over het mogelijke beloop van het herstel. Na een operatie volgen wij, indien aanwezig, altijd het voorgeschreven protocol van uw behandelend specialist maar streven er ook naar dit protocol zo goed als mogelijk in uw wensen aan te laten sluiten.

De therapie zal bestaan uit zowel kamerbehandelingen als zaaltrainingen, één op één of in een groepssessie. De therapie zal zich met name richten op het verbeteren van hetgeen wat we hebben ingeleverd in tijden vóór de operatie, denk hierbij aan (gewrichts)mobiliteit, spierkracht, stabiliteit, coördinatie en lenigheid.

U kunt bij ons terecht voor verschillende orthopedische revalidatietrainingen, enkele voorbeelden worden hieronder weergegeven:

Totale heup prothese
Totale knie prothese en halve knie prothese
Schouderprothese
Spier- en pees hersteloperatie
Kruisband operatie

Neem gerust contact met ons op als u niet weet of de door uw ondergaande operatie in aanmerking komt voor een fysiotherapeutische revalidatietraining én de mogelijkheden hierbinnen.

In veel gevallen wordt een orthopedische revalidatietraining ná operatie vergoed door uw zorgverzekeraar. Neem de verwijzing van de behandelend specialist mee naar de eerste intake met uw fysiotherapeut, deze kan u voorzien van meer informatie aangaande de vergoeding fysiotherapie.

 

 

Slide 1
Image is not available
OVER ONS

Wie zijn wij?
Lees het verhaal van Bas, Jesper, Kevin en Danique.

Image is not available
Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in veel verschillende soorten therapieën.

Image is not available
Locatie

Wij zijn gevestigd in het Gezondheidscentrum Alexander in Rotterdam Alexander.